Zpěvák Marilyn Manson zkolaboval během svého koncertu
zdroj: tisková zpráva

Zpěvák Marilyn Manson zkolaboval během svého koncertu

8. 2. 2013 – 14:07 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvák vyděsil své fanoušky během svého koncertu v Kanadě, když se mu během zpívání na pódiu udělalo nevolno a nikdo nevěděl, co se děje.

Čtyřiačtyřicetiletý Manson bavil účastníky koncertu v noci ze středy na čtvrtek, když se najednou sesunul na zem. Zpěváka zachytily přítomné kamery, jak se najednou svalil během zpívání k zemi a nemohl vstát. Vypadá to, že kolaps nebyl součástí představení, jak ukazují záběry na videu. Na nohy mu pomohli až po delší chvíli lidé ze zákulisí, protože členové kapely si zřejmě neuvědomili, že to zpěvák pouze nehraje a že je mu opravdu špatně. Po jeho výpadku totiž stále hráli na nástroje a čekali, co se bude dít.

Manson band zdroj: tisková zpráva

Manson se chvíli plazil bezmocně po zemi a dokonce zvracel. Je otázka, co jeho kolaps zapříčinilo, zda pouze vyčerpání, únava, nebo nějaké návykové látky.

Vystoupení této kontroverzní kapely, která nese název po sexuálním idolu Marilyn Monroe a masovém vrahovi Charlesu Mansonovi, vždy doprovází nějaké pikantnosti, které dělají jejich show šokující. Už zpěv samotného Mansona, který se ve skutečnosti jmenuje Brian Hugh Warner, zní trochu strašidelně a stejně tak jeho vizáž, která má působit děsivě.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku