Zpěvačka Pink se stala ženou roku 2013. Za svou kariéru prodala čtyřicet milionů alb!
Pink | zdroj: Profimedia

Zpěvačka Pink se stala ženou roku 2013. Za svou kariéru prodala čtyřicet milionů alb!

24. 9. 2013 – 11:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá maminka je v hudební branži velmi produktivní. Za svou třináctiletou kariéru hodně pracovala a nyní se jí dostává dalšího ocenění.

Popová zpěvačka, která je aktuálně na mateřské dovolené se svou dvouletou dcerou Willow. I přes to vloni vydala album The Truth About Love, které je velmi úspěšné. Časopis Billboard ji vyhlásil ženou roku poté, co se její album dostalo na nejvyšší příčky hitparád a navíc i jednotlivé její hity si vedou skvěle.

Pink zdroj: Facebook

Pink se na poli hudebního světa začala pohyboval v roce 2000 a od té doby je velice úspěšná. Její kariéra odstartovala bojem proti roztomilým holkám se sladkým hlasem ve stylu Britney Spears nebo Christiny Aquilery. Tehdy její hudba byla více rockového rázu, kde poměrně hodně rebelovala. Nyní má ale své místo ve stylu pop music a obrovsky jí to svědčí. Zadostiučiněním ji jsou její fanoušci, kteří Pink zbožňují pro její písně se skvělými texty, hudbu, nadprůměrné hlasové výkony a perfektní show.

Pink zdroj: Facebook

Zpěvačkou roku se tak Pink stala naprosto oprávněně, protože během své kariéry pro dala více než čtyřicet milionů alb a dvacet milionů digitálních nahrávek. Cenu si zpěvačka převezme v prosinci na akci Women in Music, kterou v New Yorku pořádá každoročně Billboard. Dalšími oceněnými zpěvačkami v předešlých letech byly například Beyoncé, Taylor Swift nebo Katy Perry.

Zatím bez komentáře, buďte první!