Zpěvačka Fergie ukázala veřejnosti svého syna, aby odehnala paparazzi. Máme foto!
zdroj: tisková zpráva

Zpěvačka Fergie ukázala veřejnosti svého syna, aby odehnala paparazzi. Máme foto!

19. 9. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Tři týdny trvalo, než se slavní rodiče rozhodli zveřejnit fotku svého drobečka na své sociální síti a představit ho tak svým fanouškům.

Osmatřicetiletá zpěvačka se stala poprvé matkou až letos a jak je vidět, mateřství ji ohromně baví. Narozením syna Axla Jacka Duhamela začala nová etapa jejího života a s manželem Joshem Duhamelem tak mají o zábavu postaráno. Fergie není z těch, kteří by na svém dítěti chtěli vydělat tím, že prodají jeho fotky do médií a proto fotografii svého dítěte zveřejnila raději sama, než tak bez jejího svolení učiní nějaký dotěrný paparazzi.

Axl Jack zdroj: Instagram

Malému Axlovi není ještě ani měsíc a už ho na internetu mohlo obdivovat více jak 300 tisíc maminčiných fanoušků, co by tomu asi řekl? Vypadá to, že slídilové lačnící po fotce okupovali dům, ve kterém rodina žije a proto Fergie okomentovala synovu fotku následujícím komentářem: "Paparazzi, teď už můžete opustit nás dům."

Fergie jsme mohli naposledy slyšet ve filmu Velký Gatsby, ke kterému nazpívala i soundtrack a to konkrétně píseň A Little Party Never Killed Somebody. Ve videoklipu k této energické písni měla asi měsíc před porodem, ale díky maskování to není vůbec patrné.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku