Zoufalka Longoria na ocet: Rozchod se zajíčkem po čtyřech měsících!
zdroj: Profimedia

Zoufalka Longoria na ocet: Rozchod se zajíčkem po čtyřech měsících!

27. 8. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Herečka známá ze seriálu Zoufalé manželky si v současné době také zoufá. Vztah s mladším přítelem vzal brzy za své a snědá kráska je opět single.

Osmatřicetiletá herečka po rozvodu s hráčem basketballu Tonym Parkerem stále nemůže najít dlouhodobější vztah, ve kterém by konečně zakotvila a možná i založila rodinu. Její zatím poslední vztah s o čtyři roky mladším Ernestem Arguellem trval pouhé čtyři měsíce a i když se zdálo, že jsou tito dva zamilovaní až po uši, rozhodli se tento víkend celý románek ukončit. A důvod? Jejich nabité diáře jim nedovolovaly být příliš spolu.

Pár se seznámil díky seznamovací reality show stanice NBC, kde Ernesto účinkoval a Eva produkovala. Slovo dalo slovo a zrodila se láska, pro kterou ale ani jeden nedokázal objetovat svůj čas. Herečka drby o novém vztahu potvrdila teprve na začátku července a nyní aby se poohléda zase jinde. Na začátku Eva o svém novém zajíčkovi prohlašovala samé superlativy. "Náš vztah je výjimečný v tom, že jsme spolu začali jako přátelé."

Dokonce se svěřila se svým štěstím téměř šesti milionům fanouškům na Twitteru: "Jsem tak šťastná a mohu vám konečně sdělit, že je to pravda! Nemohu být šťastnější!"

Co je skutečným důvodem rozpadu vztahu oblíbené herečky není úplně jasné, protože ještě před dvěma týdny na dovolené vypadali jako zamilovaná dvojice.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku