Zoë Kravitz: 'Za otce jsem se občas styděla'
zdroj: Profimedia

Zoë Kravitz: 'Za otce jsem se občas styděla'

11. 3. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestadvacetiletá herečka a modelka zavzpomínala na období svého dospívání.

Zoë, jejíž rodiče se rozešli cca dva roky po jejím narození, přiznala, že v dětství byla nucena používat falešnou identitu. Její spolužáci ze základní školy tak dlouhou dobou netušili, že je dcerou Lennyho Kravitze.

"Máma nechtěla, aby někdo věděl, kdo je můj otec, tak mi vymyslela krycí jméno. Zapsala mě jako Zoë Moon," uvedla v rozhovoru pro magazín Daily Mail.

Ve svých jedenácti letech se Zoë za tátou přestěhovala. Jedním z hlavních důvodů bylo to, že její matka - herečka Lisa Bonet - byla přehnaně přísná. U Lennyho se jí prý žilo mnohem líp, přestože se za něj občas styděla.

Lenny Kravitz zdroj: tisková zpráva

"Třeba když byla nějaká školní akce a on tam jako jediný přišel v kožených kalhotách, síťované košili a s dredy. Všichni si museli myslet, že je divný," prohlásila a dodala:

„Ale u nás doma si podávaly dveře hudební legendy. Chodil k nám Stevie Wonder, Mick Jagger… a jednou ráno jsem v kuchyni narazila na Ashtona Kutchera, který tam dělal omelety. Ani jsem nevěděla, že ho táta zná!"

Řeč přišla i na Zoëin boj s bulimií a anorexií. "To bylo na střední. Měla jsem pocit, jako by mě jídlo ovládalo. Nakonec se stalo mým nepřítelem. Hrozně mi vadilo, že nevypadám jako dívky v časopisech a tak jsem se mučila. Necítila jsem se atraktivní," konstatovala hvězda seriálu Californication.

Terapie bohužel nezabíraly. "Měla jsem jeden relaps za druhým. Pak jsem dospěla do bodu, kdy jsem prostě učinila rozhodnutí, že přestanu. Musíte to opravdu chtít udělat. V současné době cvičím a snažím se respektovat své tělo," uzavřela Zoë.

Zatím bez komentáře, buďte první!