Zmatky kolem Gottovy hospitalizace: Údajně mu operovali břicho a ne srdce
zdroj: Profimedia

Zmatky kolem Gottovy hospitalizace: Údajně mu operovali břicho a ne srdce

1. 11. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Karel Gott byl sice přijat na kardiologii, ale místo srdeční chlopně mu nakonec "opravovali" nespecifikovaný problém v dutině břišní. Alespoň podle jeho tiskové mluvčí Anety Stolzové a manželky Ivany...

"Pan Gott byl přijat na kliniku kardiologie pražské nemocnice IKEM. Po vyloučení kardiálních příčin bylo nutné provést operaci pro náhlou příhodu břišní," uvedla Stolzová a dodala:

"Jeho stav je nyní stabilizovaný, zotavuje se a rehabilituje. Pan Gott žádá o respektování soukromí. Své příznivce a kolegy Karel Gott moc zdraví a děkuje za všechna povzbuzující přání k brzkému uzdravení."

Ivana Gottová dokonce na Facebook napsala, že její muž nikdy žádné problémy s chlopní neměl a léčil se pouze s arytmií, na kterou bere prášky. Do nemocnice ho prý vezla v neděli odpoledne, protože mu už delší dobu bylo nevolno

Pokud však skutečně šlo o náhlou příchodu břišní, proč tedy šestasedmdesátiletý zpěvák čekal na zákrok několik dní (od neděle do úterý)? Navíc to, že ho zdaleka netrápí jen arytmie, svého času potvrdil i přednosta IKEMu Jan Pirk.

"Pan Gott má aortální zúžení srdeční chlopně, což se objevuje v osmé a deváté dekádě života," řekl v létě TV Nova.

Takže... kdo ví, co se vlastně stalo. Momentálně je jasné jen to, že Mistr zrušil všechny plánované listopadové koncerty a s největší pravděpodobností nezazpívá ani na letošním předávání Zlatých slavíků.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku