Zlobivá Miley Cyrus zase šokuje! Přiznala se jaké drogy preferuje
zdroj: tisková zpráva

Zlobivá Miley Cyrus zase šokuje! Přiznala se jaké drogy preferuje

1. 10. 2013 – 7:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

A zase ta Miley! Upřímnost nade vše možná v jejím případě může být i na škodu. Vzhledem k tomu, že ji obdivují milióny fanoušků po celém světě, měla by si dát pozor na pusu.

Dvacetiletá rebelka šokuje jak na běžícím pásu a je otázkou, zda jí její neuvážené výroky spíš v její kariéře neuškodí. Být vzorem pro milióny dalších mladých lidí je zavazující a možná by měla trochu ubrat plyn. O co jde tentokrát? Miley se v rozhovoru pro časopis Rolling Stone rozpovídala o drogách. "Marihuana a MDMA jsou mnohem lepší než kokain!" a dodává, že první ze jmenovaných je nejlepším lékem na světě. Kokain prý nemá ráda proto, že je to taková temná droga.

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

"Hollywood je město kokainu, ale tráva je mnohem lepší a MDMA taky, jsou to totiž drogy štěstí a společenské drogy. Nutí tě být stále s přáteli a bavit se," vysvětluje velmi zkušeně zpěvačka. Tak proto se tak na svých vystoupeních odvazuje! A dodává: "Fakt nemám ráda kokain. Je to taková temná droga...Je to jako: Odkud jste? Z devadesátých let? Ew..." Nepřestává Miley překvapovat... A šokovaní budou i její náctiletí fanoušci a jejich rodiče, až si rozhovor s jejich idolem přečtou.

Miley Cyrus zdroj: Instagram

Přitom je zajímavé, že zpěvačka už v roce 2010 veřejně popřela, že by kouřila marihuanu, když server TMZ.com publikoval její video, kde inhaluje z bongu neznámou látku. A v rozhovoru pro časopis Marie Claire se fanouškům za to omluvila, že jim byla špatným příkladem, když má být jejich vzorem.

Je vidět, že časy se mění a Miley rozhodně nechce být hodnou holkou, kterou kdysi bývala. Během rozhovoru pro časopis Rolling Stone si dokonce nechala jeho název vytetovat na obě chodidla a její chování je čím dál šokující. Co předvede příště?

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku