Ze Superdrbny hospodyňkou: Blake Lively se o víkendu tajně vdala
Blake Lively | zdroj: Profimedia

Ze Superdrbny hospodyňkou: Blake Lively se o víkendu tajně vdala

10. 9. 2012 – 14:00 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Všichni muži, kteří si dělali zálusk na jednu z nejžhavějších současných hvězd Hollywoodu, mají smůlu. Blake Lively známá především díky seriálu "Superdrbna" ("Gossip Girl") se totiž o víkendu potají provdala za svého přítele, herce Ryana Reynoldse.

 

Obřad se údajně vdala ve městě Mount Pleasant v jižní Kalifornii. Pozvání byli pouze nejbližší přátelé a příbuzní páru, přesto na párty Blake s Ryanem rozhodně nešetřili. Oslavu, jež se konala ve velkém bílém stanu, zpestřila svým vystoupením známá zpěvačka a kamarádka Blake Florence Welch a svatební dort byl letecky dopraven až z Virginie.

 

Pětadvacetiletá Lively se vdávala poprvé, za sebou má však již dlouhodobý vztah s kolegou ze Superdrbny Paulem Badgleym i románek s Leonardem DiCapriem. Reynolds už má se svatbami se sexbombami zkušenosti,  dva roky byl ženatý se Scarlett Johansonn. Po rozvodu se nechal dokonce slyšet, že už nikdy žádnou svatbu nechce, díky krásné Blake však otočil o sto osmdesát stupňů.

Blake Lively a Ryan Reynolds ve filmu Blake Lively a Ryan Reynolds ve filmu "Green Lantern" | zdroj: Profimedia

Jiskra mezi čerstvými novomanželi přeskočila údajně v roce 2010, kdy spolu natáčeli film "Green Lantern" a vášeň se přenesla z filmového plátna do reality.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!