Zayn Malik ukázal nové tetování, Kim Kardashian se hádá s Taylor Swift
zdroj: tisková zpráva

Zayn Malik ukázal nové tetování, Kim Kardashian se hádá s Taylor Swift

20. 7. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

To nejlepší ze sociálních sítí: Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Zayn Malik

Zayn Malik si pořídil další kérku – a to s tématikou Hvězdných válek. Na prostředníčku nyní má vyobrazený „funkční“ světelný meč! „Síla může být s tebou @zayn #uvink #starwars #jonboytattoo,“ komentoval to autor dotyčného tetování Jon Boy.

Zayn Malik zdroj: Instagram

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone zveřejnil fotografii z oslavy svých sedmdesátých narozenin, která se konala v Nice. „Bohužel to bylo jen chvíli před tím hrozným, zbabělým útokem v Nice ve Francii,“ uvedl u ní. Na toto významné životní jubileum tak nebude mít právě dobré vzpomínky. Dodejme, že k výše zmíněnému teroristickému útoku se prostřednictvím sociálních sítí vyjádřila i celá řada dalších celebrit.

Sylvester Stallone zdroj: Instagram

Victoria 

Zpěvačka Victoria se na Facebooku pochlubila svou nádhernou blonďatou dcerkou. Někteří z jejich přátel jí následně začali radit, ať malou Annabelle přihlásí „někam do modelingu“. A není divu…

Victoria zdroj: Facebook

Kim Kardashian

Kim Kardashian vypustila do éteru záznam telefonního rozhovoru mezi Taylor Swift a Kanyem Westem o vysoce kontroverzní skladbě Famous. Ten má údajně dokazovat, že Swift schválila její text, ve kterém byla označena za „dě..u“. Interpretka hitu Bad Blood to ovšem odmítá. Jmenované celebrity jsou tak momentálně na nože a lze očekávat, že celá záležitost bude mít soudní dohru.

Kim Kardashian zdroj: mirror.co.uk

Tom Hanks

Tom Hanks truchlí pro svou maminku, která zemřela ve věku 84 let. Na Instagramu publikoval jednu její starou fotografii a připsal k ní následující text: „Tahle kráska? Moje máma. Změnila mnoho životů. Mnoho životů. Dnes ji říkáme sbohem. Bezpečný přechod na druhou stranu, mami! Hanx.“

Maminka Toma Hankse zdroj: Instagram

Karel Gott

Karel Gott prostřednictvím Facebooku poděkoval za všechna přání ke svým 77. narozeninám. „Vážím si toho, stejně jako vaší neustálé přízně, která mi byla v uplynulých měsících doslova energetickým nábojem. Po tom všem, čím jsem si v posledním, téměř roce prošel, myslím, že dnes večer bude důvod pozvednout číše a připít si na život a na zdraví. Symbolicky si přiťukávám i s vámi a ať se vám daří. Krásné dny, váš Karel Gott,“ dodal.

Karel Gott zdroj: Facebook

Justin Bieber

Na Twitteru se objevilo krátké video zachycující Justina Biebera kterak v obchodě odmítá fanynku toužící po tom, aby ji objal. Kanadský R&B zpěvák, zpěvák sice již dříve oznámil, že se svými příznivci nadále nebude pózovat, ovšem o objímání nepadla ani zmínka…

Justin Bieber zdroj: mirror.co.uk

Zatím bez komentáře, buďte první!