Zayn Malik si nechal udělat nové tetování za podpory své přítelkyně Perrie
zdroj: tisková zpráva

Zayn Malik si nechal udělat nové tetování za podpory své přítelkyně Perrie

11. 6. 2013 – 7:40 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Populární člen britsko-irské klučičí skupiny One Direction se na sociální síti pochlubil svým nejnovějším tetováním, při jehož realizaci mu asistovala jeho milá Perrie Edwards.

Dvacetiletý zpěvák si nechal vytetovat na holeň levé nohy velký obrázek vlka a dvě plačí brka. V tetovacím salónu je ostatně jako i jiní členové kapely, zejména Harry Styles, jako doma. Tetování očividně miluje a jeho tělo zdobí již pěkných pár uměleckých i jednodušších kousků. Nyní mu při tomto bolestivém "zákroku" asistovala jeho staronová přítelkyně a zpěvačka dívčí skupiny Little Mix Perrie.

Zayn Malik tetování zdroj: Instagram

Dvouhodinový proces u zkušeného tatéra Paula O’Connora v salónu Tattoo Magic v britském Weymouthu, přišel zpěváka téměř na 5 tisíc korun a určitě má pro něj bližší význam. Dvojice je opět zamilovaná jako na začátku a vypadá to, že Zaynova nevěra, která se v médiích propírala, je zapomenuta. "Vypadali velmi zamilovaně a Perrie miluje tetování," svěřil se tatér Paul.

Zvířata jako motivy kérek jsou vůbec v uměleckém světě oblíbené, což dokazuje například nedávný motiv sovičky na těle Justina Biebera. Že by rád ponocoval?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku