Zayn Malik prozradil skutečný důvod odchodu z One Direction
zdroj: Profimedia

Zayn Malik prozradil skutečný důvod odchodu z One Direction

30. 7. 2015 – 10:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaadvacetiletý brtiský zpěvák konečně uvedl, co ho vedlo k opuštění veleúpěšného boybandu. Bylo to...

Zayn Malik oznámil, že podepsal smlouvu se studiem RCA Records a hodlá pořádně rozjet sólovou kariéru. Při této příležitosti objasnil, proč se rozhodl dát sbohem One Direction.

"Myslím, že jsem nikdy nevysvětlil, proč jsem odešel. Bylo to pro tento okamžik, kdy mi byla dána příležitost ukázat vám, kdo skutečně jsem! realmusic #RCA !! ... #REALME (sic)," uvedl včera v noci na Twitteru.

Zayn Malik zdroj: Twitter

Nedávno vyšlo najevo, že nahrávací společnost Syco – která patří Simonu Cowellovi – se Zaynem ukončila spolupráci.

"Od Simona je to velký krok, protože Zayn by mohl mít velmi úspěšnou sólovou kariéru, ale jeho naprostou prioritou je kapela," řekl nejmenovaný zdroj magazínu The Sun.

"Simon zařídil dohodu, která plně vyhovuje Zaynovi i One Direction. Zayn zůstane v rodině Sony pod jinou značkou, a to s Cowellovým naprostým požehnáním," dodal.

Nyní je tedy už jasné, o jakou značku se jedná. Mimochodem, na seznamu klientů RCA Records naleznete například Alicii Keys, Britney Spears, Chrise Browna, Christinu Aguileru a řadu dalších slavných jmen.

"Tohle je okamžik, kdy si Zayn sundal paruku Hannah Montany a nyní je Miley Cyrus," komentoval to jeden z Malikových fanoušků. Doufejme, že jeho vystoupení nebudou stejně perverzní jako ty Mileyny…

Zatím bez komentáře, buďte první!