Žaneta Hučíková, kvůli které muselo nouzově přistat letadlo, popřela jakoukoliv vinu
zdroj: Facebook

Žaneta Hučíková, kvůli které muselo nouzově přistat letadlo, popřela jakoukoliv vinu

27. 9. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Česká modelka vydala tiskové prohlášení, ve kterém se vyjádřila ke skandálu, který způsobila na palubě letadla směřujícího z Las Vegas do Frankfurtu. Co všechno uvedla?

Jak jsme vás již informovali, Žaneta se dostala do problémů kvůli své kočce, kterou se jí podařilo propašovat do letadla. Podle výpovědí očitých svědků se nejprve pohádala s kapitánem a následně fyzicky napadla letušku.

Ona sama však tvrdí něco úplně jiného. Za všechno prý může stalker, který nahlásil, že má u sebe zbraň.

"Na základě toho musel pilot nouzově přistát v Denveru a letadlo bylo doprovázeno dvěma stíhačkami. Žádná zbraň se samozřejmě nenašla, jednalo se o poplašnou zprávu. Letušku jsem nijak neuhodila, pouze jsem strčila do dveří, které mi nechtěla otevřít. Každý den se na mnoha letech nepohodne letuška s cestujícím, to však není důvod ani povolení k nouzovému přistání letadla za doprovodu dvou stíhaček a agenta FBI," konstatovala. "Moje domácí zvíře
má platný  EU  passport a bylo na palubě letadla přítomno jako vždy po dobu předchozích pěti let bez jakýchkoliv komplikací, což je možné z dokumentovat."

A co její zatčení kvůli propadlému turistickému vízu?

"Můj pas i vízum jsou stále platné, a pobyt byl tedy legální, pouze jsem o tři měsíce překročila délku pobytu, což jsem však měla povolené policií v Las Vegas," napsala Hučíková a dodala:

"Můj soud (s vyloučením veřejnosti) proběhl v symbolickém termínu 11. září a byla jsem okamžitě propuštěna, bez jakýchkoliv dalších postihů. Vše proběhlo bez komplikací díky spolupráci zdejší velmi známé advokátky, advokáta mých rodičů z Prahy a českého konzulátu z Los Angeles."

Věříte jí?

Zatím bez komentáře, buďte první!