Zakladatel Facebooku má díky předmanželské smlouvě povinný sex!
zdroj: Profimedia

Zakladatel Facebooku má díky předmanželské smlouvě povinný sex!

13. 6. 2013 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg byl donucen podepsat opravdu zajímavou předmanželskou smlouvu. Zajímá vás co bylo jejím obsahem?

Když si Priscilla Chan brala Marka Zuckerberga, bylo jasné, že bez předmanželské smlouvy se neobejdou. Ve hře však nebyl jen Markův majetek, odhadovaný na necelých 300 miliard Kč, ale i společně strávený čas a v neposlední řadě také sex.

Priscilla si byla dobře vědoma toho, že Mark je pracovně velmi vytížený a nechtěla skončit zavřená ve zlaté kleci. Proto trvala na tom, aby s ní Mark po svatbě trávil alespoň sto hodin týdně, ale jen jeho slib jí nestačil. Neboť "co je psáno, to je dáno"!

Mark nakonec podlehl a zavázal se i k tomu, že se se svojí nastávající ženou minimálně jednou týdně pomiluje. Je ovšem otázkou, jaký přesně trest by mu hrozil v případě, kdy by si své manželské povinnosti přestal plnit.

Připomeňme, že Mark a Priscilla se seznámili v roce 2003, tedy v době, kdy oba studovali na Harvardu. Údajně na sebe narazili během jedné divoké kolejní párty. Své "ano" si řekli o devět let později, konkrétně 19. května 2012.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku