Zahraniční bulvární magazíny spekulují o tom, že Charlie Sheen má AIDS
zdroj: Profimedia

Zahraniční bulvární magazíny spekulují o tom, že Charlie Sheen má AIDS

17. 11. 2015 – 9:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavný americký herec a známý sukničkář údajně už několik let tají, že je HIV pozitivní. Známe podrobnosti (aktualizováno 17:30).

V uplynulých dnech vyšla řada článků, ze kterých plyne, že jistá hollywoodská hvězda trpí nemocí AIDS. Hlavním "podezřelým" je momentálně Charlie Sheen.

Tyto dohady ještě umocnila skutečnost, že představitel Toppera Harleye ze Žhavých výstřelů slíbil televizi NBC rozhovor, ve kterém prý hodlá učinit šokující prohlášení.

Americký časopis The National Enquirer je přesvědčen o tom, že Sheen přizná svou diagnózu. Na Twitteru zveřejnil fotografii obálky aktuálního čísla a přidal k ní následující text:

"World Exclusive! #CharlieSheen Is HIV Positive — Inside His Shocking Diagnosis!"

Server TMZ.com zase tvrdí, že Charlieho v této souvislosti už dříve kontaktovaly některé jeho exmilenky a vyhrožovaly mu žalobou. On se s nimi však domluvil na mimosoudním vyrovnání. Jejich mlčení ho podle nejmenovaných zdrojů mělo stát miliony USD.

To, zda jde o smyšlenky nebo pravdu, bychom se měli dozvědět co nevidět. Samozřejmě vás budeme informovat.

Aktualizováno: Sheen potvrdil, že je skutečně HIV pozitivní. Dozvěděl se to už před čtyřmi roky. Stojí si však za tím, že vědomě nikoho nenakazil.

"Od té doby jsem měl nechráněný sex se dvěma osobami, které byly včas varovány a pečoval o ně můj doktor," prohlásil ve show Today.

Jedinou pozitivní zprávou je, že Charlie údajně nemá AIDS. Léky prý virus potlačily natolik, že v současné době ho v jeho krvi ani nelze detekovat.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku