Zadaný Zayn Malik z kapely One Direction podvedl svou přítelkyni se servírkou!
zdroj: tisková zpráva

Zadaný Zayn Malik z kapely One Direction podvedl svou přítelkyni se servírkou!

27. 1. 2013 – 18:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvák známe kapely podvedl svou přítelkyni Perrie se servírkou, kterou poznal na party v jeho sídle, kde slavil své dvacáté narozeniny.

Dvacetiletý Zayn přitom už více než rok chodí se zpěvačkou britské hudební kapely Little Mix, která z jeho úletu asi není příliš nadšená. Se servírkou Courtney Webb začal dovádět už hodinu po tom, co se setkali na party v jeho sídle. Blonďatá CJ, jak ji kamarádi přezdívají, se hned na začátku ujistila, že je Zayn single. Že to není pravda, si uvědomila v jeho ložnici, kde uviděla věci patřící Perrie včetně šperků, bot a umělých řas.

Zayn a Perrie zdroj: tisková zpráva

CJ se svěřila magazínu The Sun: "On je takový s...! Jak mi to mohl sakra udělat? A jak to mohl udělat Perrie?! Nejsem fanynka One Direction, nechápu co mají za lubem, ale když jsem zjistila, že má přítelkyni, začala jsem být víc a víc naštvaná!". CJ je přesvědčená, že to jistě nebylo porvé, kdy Zayn podvedl svou přítelkyni.

CJ a Zayna seznámil její kamarád, když ji přivedl na party, kterou zpěvák pořádal ve svém domě. Skvěle si celý večer povídali o hudbě, pouštěli si ji na jeho iPadu a když jí byla zima, půjčil jí svůj svetr. Po tom, co se spolu vyspali v ložnici, kterou sdílí s Perrie, řekl jen aby se oblékla a zavolal ji taxi domů. Cj po tom všem přiznal, že si chtěl jen užít svoje dvacáté narozeniny. Je ovšem otázka, jak to vysvětlí své přítelkyni.

Zatím bez komentáře, buďte první!