Z Kanye Westa se stává násilník! Nyní napadl kameramana
zdroj: tisková zpráva

Z Kanye Westa se stává násilník! Nyní napadl kameramana

21. 7. 2013 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zpěvák Kanye West už nevydržel dotěrnost paparazzi a jednoho napadl.

O Kanyeho nenávisti vůči novinářům se všeobecně ví. Občas někoho trochu pošťouchne a nebo mu zakryje objektiv. Tentokrát to ale nabralo jiné obrátky! Když včera šestatřicetiletý zpěvák a rapper přicházel z letištní haly na letišti v Los Angeles International Airport k autu, čekalo na něj plno paparazzi. To by až tak moc nevadilo, kdyby mezi nimi nebyl i jeden dotěrný kameraman. Ten na Kanyeho neustále volal a snažil se ho donutit k odpovědi. Rapper zjevně neměl dobrou náladu a tak několikrát kameramanovi zopakoval, ať na něj nemluví.

Kanye West zdroj: Profimedia

Dráždit hada bosou nohou se nevyplácí a tak došlo ke střetu, když kameraman v provokaci pokračoval. Kanye bez ohledu na přihlížející fotografy neváhal ani vteřinu a začal se s kameramanem přetahovat o jeho natáčecí přístroj a i když ho nakonec neukořistil celý, zjevně mu z kamery vzal nějakou součástku. Po incidentu nasedl do auta a se svými bodyguardy odjel z letiště. Posléze byla přivolaná záchranná služba a policie. Z policejního spisu vyplývá, že zpěvák bude nejspíše čelit obžalobě z napadení a krádeže. 

Kanye West zdroj: Profimedia

Podobným způsobem napadl minulý týden jednoho muže, který se snažil na stejném letišti zpěvákovi říct, jak moc ho obdivuje a natáčel ho na kameru. Kanyemu už došla trpělivost a když mu několikrát zopakoval, ať ho neoslovuje a muž to udělal znova, rozhodl se ho o kameru připravit. Paradoxní na celé jeho nenávisti vůči novinářům je, že jeho přítelkyně Kim Kardashian se proslavila právě díky kamerám a paparazzi. Se svou rodinou se účastnila reality show, kdy do svého domu nechala nainstalovat kamery. Kanye je otcem měsíční holčičky North West a s matkou dítěte Kim se v den popodu malé North zasnoubili.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku