William, Kate a Harry navštívili studio Harryho Pottera
zdroj: Profimedia

William, Kate a Harry navštívili studio Harryho Pottera

28. 4. 2013 – 7:14 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Královské trio v rámci charitativní akce vyrazilo do studia, ve kterém se natáčely filmy o Harry Potterovi.

Princ William (30), princ Harry (28) a vévodkyně Kate (31) přijeli v doprovodu cca 500 dětí a dospělých z různých charitativních organizací, které podporují. Dostali lekci v používání kouzelných hůlek a kromě Velké síně školy v Bradavicích si prohlédli i kostýmy, rekvizity a modely z potterovské série.

Williama velmi zaujaly také rekvizity z Nolanovy trilogie Batman začíná, Temný rytíř a Temný rytíř povstal. "Jsem velmi šťastný muž", prohlásil poté, co prozkoumal Batmobil a posadil se na motocykl Batpod. "Mám-li být upřímný, jsem v sedmém nebi už jen z toho, že jsem viděl skutečný Batmobil a Batpod… nemáte do těch vozů čistě náhodou i dětské sedačky?" zažertoval  nastávající otec.

Princ a Batman zdroj: Profimedia

"Na druhou stranu, Harry je nadšením bez sebe, že viděl skutečnou živou mluvící sovu. Zatím jsem mu ještě neřekl, že Harry Potter je fiktivní, tak se prosím nikdo nepodřekněte," dodal princ.

Filmová studia Leavesden, jejichž vlastníkem je společnost Warner Bros, patří k největším v Evropě. Mimo jiné se v nich natáčel také Sherlock Holmes nebo snímek All You Need is Kill s Tomem Cruisem. Před rokem zde byla otevřena výstava "Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter".

Zatím bez komentáře, buďte první!