Will.i.am podpořil Biebera: Je to jeden z nejtalentovanějších lidí, co znám!
zdroj: Profimedia

Will.i.am podpořil Biebera: Je to jeden z nejtalentovanějších lidí, co znám!

20. 4. 2013 – 9:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvák Will.i.am vyjádřil podporu problémovému Justinu Biebrovi a mluvil o něm v samých superlativech.

Osmatřicetiletý porotce pěvecké soutěže The Voice se zastal devatenáctiletého Biebera, který si v poslední době na své popularitě zrovna moc nepřidal. Mladý zpěvák je kritizován za nevhodné chování k fotografům během svého výletu do Londýna a také kvůli koncertu, kam dorazil o dvě hodiny později. Další kritiku si zasloužil při své návštěvě Amsterdamu a tamního muzea holokaustu, kde prohlásil, že doufá, že by Anna Franková byla jeho fanynkou.

Will.i.am, který před tím spolupracoval například s Cheryl Cole nebo Britney Spears, řekl, že Justin v Nizozemí netrávil čas po nočních barech, kde by hledal divokýsex, který je tam legální stejně jako drogy, ale zajímaly ho právě mezea a památky.

Zakladatel kapely Black Eyed Peas, který spolupracoval s Bieberem na novém singlu # thatpower řekl deníku The Sun: "Justin je velký talent. Ze všech lidí, se kterými jsem v posledních pěti letech pracoval, je jeden z nejlepších. Vzpomínám si, když mně bylo devatenáct, jak to bylo těžké. Rozdíl mezi mnou a jím je ten, že já vyrůstal v soukromí a on před očima všech."

"Ten kluk je v pořádku a všechno bere docela rozumně. Kdokoliv jiný by se pod takovým tlakem veřejnosti a médií zbláznil," dodal Will.i.am.


...

Zatím bez komentáře, buďte první!