Wentworth Miller se chtěl několikrát zabít kvůli tomu, že je gay
zdroj: tisková zpráva

Wentworth Miller se chtěl několikrát zabít kvůli tomu, že je gay

10. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Tajemství o opačné sexuální orientaci známého herce, který byl do té doby idolem mnoha žen, vyšlo najevo teprve nedávno a herec už přiznal další skutečnosti, které možná měly zůstat skryty.

Jednačtyřicetiletý herec známý především jako Michael Scofield z veleúspěšného seriálu Prison Break, musel tajit svou homosexualitu celá čtyři desetiletí. Nyní se svěřil s tím, že se kvůli své orientaci pokusil několikrát zabít a to poprvé v pouhých patnácti letech! Když zbytek jeho rodiny odjel na víkend pryč, snědl prý celou lahvičku pilulek, ale jak sám přiznal, nebylo to volání o pomoc, protože to vlastně nikomu ani neřekl.

Wentworth Miller zdroj: tisková zpráva

"Volání o pomoc znamená, když věříš, že máš komu, ale já neměl. Chtěl jsem odejít sám," odhalil herec dávné tajemství ve svém projevu ohledně lidských práv minulou sobotu v Seattlu.

Svěřil se také s tím, proč se rozhodl svou orientaci v Hollywoodu utajit. "Když jsem přemýšlel o možnosti vyjít s pravdou ven, uvědomil jsem si, jaký dopad by to mohlo mít na mou kariéru. Tak jsem začal tvrdě pracovat a bál se," řekl.

Wentworth Miller zdroj: tisková zpráva

Úspěšný herec přiznal svou orientaci teprve letos v srpnu, kdy odmítl pozvání do St. Petersburgu na Mezinárodní filmový festival, protože Rusko odsouhlasilo několik zákonů zamířených proti gayům. "Musím odmítnout, protože jsem gay a jsem hluboce znepokojen současným postojem Ruska ke gayům a lesbičkám," dodal.

Pro mnoho žen je jeho přiznání velké zklamání, protože Wentworth je neuvěřitelně sexy muž, o kterém nejedna z nich potají snila.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku