Vzkaz pro Miley: Vykašli se na hudební průmysl a jdi dělat prostitutku!
zdroj: Facebook

Vzkaz pro Miley: Vykašli se na hudební průmysl a jdi dělat prostitutku!

5. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Tak to je drsné. Známá zpěvačka v otevřeném dopise Miley napsala od srdce, co si o její prezentaci myslí. Klobouk dolů!

Každodenní téma  Miley Cyrus asi nikdy jen tak neskončí. Díky poprasku, který způsobila na předávání MTV WMA cen, se zřejmě Miley snaží zajít se svým pikantním chováním ještě dále. Dvacetiletá zpěvačka totiž nafotila velice provokativní snímky  s fotografem Terry Richardsonem. Miley má na sobě jen červený dres, který je ale hodně vykrojený a ona tomu ještě pomáhá.

Miley Cyrus zdroj: Profimedia

Na snímcích se zpěvačka nastavuje do sexuálních pozic a provokativně pózuje. Na jednom ze snímku si ještě vykrojený dres vytáhne tak vysoko, že jde opravdu o milimetry. Stačil by malinký kousek a tajemství jejích intimních partií by bylo celému světu odhaleno.

Miley Cyrus zdroj: Profimedia

Snímky se dostaly na veřejnost den poté, co zpěvačka Shinead O’Connor napsala veřejný dopis Miley Cyrus o tom, že by měla dát přednost talentu a ne exhibici. Vzkázala jí, že má dostatek talentu na to, aby z ní hudba udělala prostitutku. To navázalo na to, že mladá zpěvačka si z Shinead udělala legraci na svém Twitter účtu a napsala na svou zeď, že autorka hitu Nothing Compares To You je psychicky labilní.

Miley Cyrus zdroj: Profimedia

To byla poslední kapka k tomu, aby Shinead jako první veřejně řekla pěkně od plic, co si o Miley myslí. Zvláštní je, že Miley má se Shienad více než hodně podobný zjev: krásný obličej, krátké vlasy a jedinečný hlas.  Otázkou zůstává, kde je hranice, kdy matky zakážou svým dětem obdivovat Miley a vše co je s ní spojeno.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku