Vyprodaný festival Finlandia Mácháč se blíží
zdroj: tisková zpráva

Vyprodaný festival Finlandia Mácháč se blíží

19. 8. 2014 – 10:31 | Magazín | Inzerce | Diskuze:

Máchovo jezero zažije letos čtrnáctý ročník tanečního festivalu Mácháč. Ve dnech 22. a 23. srpna se na pláži Klůček sejdou tisíce fanoušků elektronické hudby, aby zažili vystoupení největších zahraničních hvězd daného žánru, které se do Doks sjedou např. z Holandska, Austrálie či Spojených států.

Kvalitní mezinárodní dramaturgie řadí festival Mácháč mezi nejúspěšnější akce tohoto druhu u nás. Každoročně přiláká do města Doksy téměř 10.000 návštěvníků. Stejně jako loni je i letos festival před svým konáním beznadějně vyprodaný.

Mezi hlavní vystupující letos patří sestry NERVO. Australanky Miriam a Olivia Nervo patří v současnosti k nejžádanějším DJkám světa a těžko by se hledala byť jen blízká konkurence. Svůj pěvecký talent, skladatelský cit i textařské nadání zúročili nejen ve svých skladbách jako Hold On, Revolution, Reason, The Way We See The World, We’re All No One nebo Like Home, ale podepsány jsou také např. pod spoluautorstvím skladby When Love Takes Over od David Guetty a dalšími hity. Spolu s NERVO vystoupí v pátek na hlavním pódiu také holandští Showtek, projekt Goldfish z Kapského Města nebo svérázný dj Carnage.

NERVO zdroj: tisková zpráva

Odpolední a večerní hudební program se bude odehrávat celkem na čtyřech pódiích, rozdělených podle žánrů. Dvoudenní festival nabídne kromě hudby také plno zábavních aktivit s přímou návazností na pláž a jezero. Zajímavé vodní sporty a dovednostní aktivity patří mezi nejoblíbenější.

Letošní ročník byl zařazen do celonárodního projektu Čistý festival, který je díky systému třídění odpadu šetrnější k životnímu prostředí. Na tomto projektu se podílejí svou inciativou samotní návštěvníci, kteří jsou zároveň motivováni k maximální ohleduplnosti k okolí a třídění odpadu.

Nad hladkým průběhem celé akce, která v hojném množství láká i příznivce z Německa, Polska, Slovenska, Ruska, Francie nebo Holandska, bude dohlížet Policie ČR za účasti kolegů z okolních států.

Finlandia Mácháč 2014
22. – 23.8. 2014
Máchovo jezero, pláž Klůček
www.facebook.com/festival.machac
http://vimeo.com/festivalmachac/
http://instagram.com/festivalmachac

Zatím bez komentáře, buďte první!