Vychrtlá muzikálová hvězda musela dostat infuzi. Danielo, kdy už s těmi dietami skončíš?
zdroj: Profimedia

Vychrtlá muzikálová hvězda musela dostat infuzi. Danielo, kdy už s těmi dietami skončíš?

2. 10. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Daniela Šinkorová krátce před vystoupením zkolabovala v kadeřnickém salonu. Přímo na místě ji napíchli na kapačku s vitamínem C.

Dvaačtyřicetiletá slovenská herečka a zpěvačka zveřejnila fotografii, která ji zachycuje v luxusním kadeřnictví s kanylou zavedenou v ruce.

"Od soboty jsem se necítila moc dobře a před dnešním představením jsem si zašla do salonu na vlasy. Tam se mi ale udělalo vážně zle, a tak mi napíchli infuzi s vitaminem C, což by mě mělo dostat zpět do sedla," vysvětlila Blesku.

Daniela sice k inkriminovanému snímku připsala "tak takhle to vypadá, když všude řádí viróza", jenže skutečný důvod jejího kolapsu mohl být úplně jiný. Půvabná blondýnka totiž v posledních měsících tak zhubla, že média ji podezřívají z anorexie. Ona sama však tyto spekulace kategoricky odmítá.

"Rozhodně netrpím poruchou příjmu potravy, jen jsem se chtěla cítit lépe, tak jsem se pustila do zdravého životního stylu. Neřeším, kdo co říká. Mně se to líbí," prohlásila v červnu.

Problém spočívá v tom, že přesně takové věci velice často tvrdí jedinci, kteří anorexii, bulimii apod.  opravdu mají. A zdravý životní styl se podle nás neprojevuje tím, že člověk vypadá jako chodící kostra…

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku