Vyčerpaný Leonardo DiCaprio si chce dát delší pauzu od hraní
zdroj: tisková zpráva

Vyčerpaný Leonardo DiCaprio si chce dát delší pauzu od hraní

23. 1. 2013 – 15:42 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Charismatický herec a hvězda velkofilmu Titanik se nechala slyšet, že si musí nějaký čas od hraní odpočinout a věnovat se svému vlastnímu životu.

Osmatřicetiletý herec natočil za poslední dva roky celkem tři filmy - Nespoutaného Djanga od Quentina Tarantina, Velkého Gatsbyho inspirovaného F. Scott Fitzgeraldem a Vlka z Wall Street od Martina Scorseseho, které ho natolik vyčerpaly, že potřebuje nabrat novou sílu a energii do dalšího filmování.

 

Leo v Nespoutaný Django zdroj: tisková zpráva

Ve filmu Nespoutaný Django, který má nyní premiéru v českých kinech, hraje Leonardo nemilosrdného otrokáře Calvina Candieho, který pro pobavení sebe a svých hostů nechává mezi sebou zápasit na život a na smrt otroky Více na: http://avmania.e15.cz/nespoutany-django-recenze-filmu#utm_medium=selfpromo&utm_source=avmania&utm_campaign=copylink. Takové role u něj nejsou úplně obvyklé, ale už v minulosti si pár negativních postav zahrál. Z poslední doby můžeme jmenovat z jeho výborných filmů například Počátek, Nouzový východ nebo Prokletý ostrov. DiCaprio umí ztvárnit své postavy dokonale a vždy jim vtiskne něco originálního ze sebe sama.

Nechme se překvapit, zda si také odpočine od jeho dýchánků na jachtách s krásnými modelkami od Victoria´s Secret a bude se věnovat něčemu prospěšnějšímu. Sám se totiž nechal slyšet: "Během pauzy bych se rád zaměřil na životní prostředí a trochu přispěl ke zlepšení tohoto světa."

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku