Všichni Svatí pokřtili svou novou desku a vyrážejí na turné s kapelou No Name
zdroj: tisková zpráva

Všichni Svatí pokřtili svou novou desku a vyrážejí na turné s kapelou No Name

22. 3. 2016 – 13:40 | Magazín | Inzerce

Kapela Všichni Svatí, projekt zkušených muzikantů a objev české hudební scény z posledních let, vydala ve středu 9. března 2016 novou desku s názvem Všichni Svatí. 

Producentem desky se stal Gerry Leonard, kapelník a kytarista Davida Bowieho nebo také Suzanne Vega. V pražském Buddha baru proběhl tento týden křest autorského alba, kam se také Gerry osobně dostavil. Kmotry desky se spolu s Gerrym stal houslista ze skupiny Čechomor, Karel Holas. Skupina Všichni Svatí tento týden pokřtili svou druhou autorskou desku a už v sobotu 12. března 2016 vyráží na společné česko – slovenské turné se skupinou No Name.

12799131_10154037927282229_2127825369547188658_n zdroj: tisková zpráva

Gerryho Leonarda s kapelou seznámil Karel Holas ze skupiny Čechomor, který na druhé desce Všech svatých také spolupracuje. Gerry Leonard, producent nového alba, má dlouholeté zkušenosti na světové hudební scéně. „Je vždy zábava pracovat s touto kapelou, protože je zde skvělá energie a smysl pro přátelství v hudbě i mimo ní. Vyrostl jsem hraním v kapelách a vždy měl rád způsob, jakým je muzika tvořena a předváděna skupinou. Všichni kluci jsou skvělí a velice talentovaní.“, řekl Gerry v rozhovoru během své návštěvy v Praze.

 Soutěž o nové CD a dvě vstupenky na koncertní turné s kapelou No Name

Anketa: Všichni svatí - soutěž

Hlasování již skončilo.

Soutěž končí 19. března 2016

Finálních úprav se neujal nikdo jiný, než světová legenda masterinngu a několikanásobný držitel cen Grammy, Bob Ludwig. Tento americký zvukový inženýr spolupracoval s více než třinácti sty muzikanty, mezi které patří Jimi Hendrix, Mark Knopfler, Frank Zappa či skupina Metallica. „Jsem nadšený a nesmírně rád, že se nám poštěstilo spolupracovat s těmito hvězdami svého oboru. Práce na novém albu probíhala ve velice přátelském duchu. Profesionální přístup všech zúčastněných nám pomohl vytvořit mimořádnou desku.“, uvedl po natáčení zpěvák Všech svatých, Honza Dvořák.

Do českých rádií byl nasazen první singl Jednou to skončí, ke kterému kapela natočila videoklip.

Více informací naleznete na webových stránkách kapely www.vsichnisvati.cz

 A na oficiálním  Facebooku kapely https://www.facebook.com/Vsichni.Svati/?fref=ts