Vlkodlak z Twilight ságy močil na letišti!
zdroj: Profimedia

Vlkodlak z Twilight ságy močil na letišti!

4. 1. 2013 – 16:28 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Herec Bronson Pelletier byl zatčen policií poté, co si na letišti v Los Angeles spletl koberec s mušlí na pánském záchodku. Máme video!

Kanadský herec, který ztvárnil vlkodlaka Jareda v Twilight sáze, byl kvůli silně podnapilému stavu zatčen. Potom co Pelletiera vyvedla z letadla ostraha, se v odbavovací hale chvíli motal a nakonec se rozhodl, že si uleví. Tuto skutečnost mladý Pelletier popíral, netušil ovšem, že ho bystrý cestující natáčí.

Na videu, zanechaném na YouTube je jasně vidět, že herec téměř netuší, kde se nachází a náhle uprostřed terminálu rozepne poklopec a začne čůrat. Snaha agenta, který se ho pokoušel zastavit, byla marná. Než Pelletier dokončil svou potřebu, byla na místě policie, která ho položila na zem a nandala mu pouta. Přihlížejícím cestujícím, kteří čekali na odbavení, aféra zkrátila dlouhé čekání.

Mladý Pelletier se kvůli svému činu, hrubému chování a opilosti na veřejnosti, musí 7. ledna dostavit k soudu. Deset dní na to ho čeká další slyšení. Tentokrát se u soudu bude zpovídat z držení drog.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku