Vlaďka Řepková zase skončila v nemocnici. Co se jí stalo tentokrát?
zdroj: Profimedia

Vlaďka Řepková zase skončila v nemocnici. Co se jí stalo tentokrát?

18. 11. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá modelka musela pod skalpel. V pátek podstoupila operaci střev. Známe podrobnosti.

Jak jsme vás již informovali, Vlaďka Řepková byla počátkem října hospitalizována kvůli těžkému zápalu plic. Její stav nebyl vůbec dobrý – trpěla silnými horečkami a neudržela v sobě žádné jídlo.

Před třemi týdny lékaři naznali, že už je zdravá a pustili ji domů. Moc dlouho tam ale nepobyla. Koncem minulého týdne totiž dostala silné bolesti a nezbylo jí, než opět vyrazit do špitálu. Tam vyšlo najevo, že je nutný chirurgický zákrok.

"Věřím, že jsem si to letos vybrala na pár let dopředu. Nemocnic už bylo letos dost… Ráda bych poděkovala všem lékařům, kteří mi v posledních týdnech věnovali svůj čas," řekla Vlaďka Blesku.

Připomeňme, že manželka známého fotbalisty Tomáš Řepky má se střevy potíže už od dětství. A nejen s nimi…

"V roce 1990 mi prasklo slepé střevo, pro které mě znova operovali pro špatné vyčistění. Vše mi opravdu dělali tzv. za 5min 12h, potom jsem měla několik měsíců dren v břiše, opravdu to nebylo nic příjemného," uvedla svého času v rozhovoru pro server Kafe.cz a dodala, že od svých osmnácti byla vždy po roce na laparoskopiích pro srůsty střev a později i pro neprůchodnost vejcovodů.

Není divu, že když poprvé přišla do jiného stavu, mnozí odborníci to považovali za malý zázrak.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku