Vlaďka Řepková musela být hospitalizována. Její stav je vážný
zdroj: Profimedia

Vlaďka Řepková musela být hospitalizována. Její stav je vážný

8. 10. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá česká modelka bojuje se zápalem plic. A nevypadá to s í vůbec dobře. Podle dostupných informací jí zatím nezabírají žádná antibiotika.

Řepková v sobě neudrží jakékoliv jídlo a doktorům tak nezbylo, než napojit ji na kapačky.

"To ale není plnohodnotná strava. Snaží se a bojuje, ale není jí to nic platné," prozradila její dobrá známá Blesku.

Vlaďka má vodu na plících a sužují ji vysoké horečky. Užívala už čtyři různá antibiotika, ale ani jedno nezabralo. "Je bez energie a na posteli leží úplně někdo jiný, než koho známe. Je vyzáblá na kost," uvedla kamarádka.

Dvojnásobná maminka se cítila špatně již delší dobu, ale v neděli se jí udělalo tak zle, že okamžitě vyrazila na pohotovost v Kladně. Později tamějším pracovníkům veřejně poděkovala za jejich péči a vstřícnost.

To ale ještě netušila, že za pár dní skončí v nemocnici znovu. Dotyční zdravotníci ji totiž řekli, že trpí slabým zápalem plic a poslali ji domů, aby ho vyležela.

Dnes v poledne Řepková na svém Facebooku zveřejnila následující prohlášení:

"Ahoj... Prosim nevolejte, nepište… Jsem hospitalizovana na základě zápalu plic.. Ležící na lůžku se standartním průběhem, který není vůbec příjemný, ale bohužel.. Jsem pod dohledem úžasných lékařů, kteří určitě vědí, co dělají a mají moji plnou důvěru.. Prozatím ani já ani můj lékařský dohled nechceme popisovat stav..., mám pred sebou řadu dalších vyšetření, která ukážou průběh léčby.. Ozvu se všem, až se budu cítit lépe... Děkuji za starost... Vlaďka."

Tak snad to dobře dopadne!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku