Víte, jakým osobnostem se snažíme nejvíce přiblížit?
Kterým osobnostem se odobáte | zdroj: tisková zpráva

Víte, jakým osobnostem se snažíme nejvíce přiblížit?

1. 4. 2019 – 12:05 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Asi nikoho nepřekvapí, že často řešíme vzhled a mnohdy se snažíme přiblížit svému ideálu krásy. Někteří z nás jsou dokonce ochotni investovat nemalé částky do plastických operací, jen aby vylepšili svá těla podle vzoru konkrétní celebrity.

Nos je citlivé téma

Hodně lidí řeší vzhled svého nosu. Ať už je dominantní nebo asymetrický, možná je to váš komplex, který vás trápí už od dospívání. Nejen proto je příhodné řešit plastickou operaci spojenou se zmenšením nebo vytvarováním nosu. Často si lidé vybírají vzhled podle hereček Natalie Portman či Nicole Kidman, které se pyšní malým a vzhledným nosíkem.

Plným rtům se dá pomoct

Pokud dojde na téma změny obličeje, rozhodně se to neobejde bez zvětšování rtů. Ženy většinou touží po plnějším tvaru. Příroda ale někdy nadělí malé a úzké rty, které nepůsobí tak smyslně. Jako příklady krásek s nádhernými přirozenými rty se uvádí herečky Angelina Jolie nebo Scarlett Johansson.

Úprava prsou je běžným zákrokem

Když se mluví o plastice, nikoho nepřekvapí, když se zmíní změna velikosti poprsí. Příroda je v tomto směru nemilosrdná a každému naděluje jiné přednosti. Mezi celebritami může přirozenými prsy pyšnit již zmíněná herečka Scarlett Johansson nebo Salma Hayek. Pokud někdo naopak touží po zmenšení prsou, často se inspirují zpěvačkou Victorií Beckham, která se netají tím, že se již několikrát svěřila do rukou plastické chirurgie

I muži mají své vzory

Mezi herci z Hollywoodu se také najde spousta těch, kteří jsou bráni za vzor pro plastické zákroky. I muži rádi podstupují plastické operace, aby se jim vzhledově přiblížili a zvýšili si tak své sebevědomí. Například Leonardo DiCaprio je vzorem pro dokonalý nosík. Ale ani rty nezůstávají u mužů upozaděné, za vzor se tady uvádí třeba Matt Damon.

Vysportované tělo má spousta z nich, mezi jedno z nejlépe hodnocených ale patří vypracované tělo Davida Beckhama. Kdo by nechtěl mít svaly jako on?

Toužíte také po modelaci prsou nebo jiném estetickém zákroku? I vy si můžete splnit sen o vylepšeném vzhledu, které vám může zvýšit sebevědomí. 

Zatím bez komentáře, buďte první!