Video Miley Cyrus, kde tančí v převleku jednorožce, se stalo hitem internetu!
zdroj: Profimedia

Video Miley Cyrus, kde tančí v převleku jednorožce, se stalo hitem internetu!

22. 3. 2013 – 12:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka se zřejmě rozhodla nemyslet na krizi se svým snoubencem Liamem Hemsworthem a natočila taneční video, které se ihned stalo viralem.

Dvacetiletá zpěvačka a herečka, která se proslavila dvojrolí Hannah Montany, na jednoduchém černobílém videu předvádí taneční kreace na rappovku DJ Dashe. Díky jejímu jednorožčímu převleku, by jí určitě nikdo nepoznal, kdyby na si na samém závěru videa nesundala masku z obličeje a nevyplázla jazyk. "Ohh my God!," stačila ještě vykřiknout.

Miley odmítla veškeré spekulace naznačující rozchod s jejím snoubencem Liamem, který ji měl údajně podvést. Na fotografiích v legračním převleku má ale zásnubní prsten stále na sobě a chce tím dát zřejmě ostatním najevo, že je vše, jak má být.

Zpěvaččino video již ocenily miliony fanoušků po celém světě a na jejím Twitteru jí nechávají samé pochvalné gratulace. Její slavní kamarádi ze světa showbusinessu jako například producent Pharrell Williams, rapper French Montana a modelky Amber Rose a Cara Delevingne jí vyjádřili podporu tím, že video sdíleli na svém twitterovském profilu.

Podívejte se sami, jak se Miley odvázala!

 

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku