VIDEO: Linkin Park se zalíbilo v kyberprostoru
zdroj: iREPORT.cz

VIDEO: Linkin Park se zalíbilo v kyberprostoru

31. 10. 2013 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tisíce fanoušků přestalo experimentování Linkin Park bavit už před pár lety. První výhrady se začaly ozývat kolem desky A Thousands Suns a zatím poslední album Living Things zklamání nad "novými" Linkin Park jen potvrdilo. Samotná šestice se ale baví dál.

Kapela právě vydává album remixů Recharged alias "Living Things reloaded". Pilotní singl této nahrávky A Light That Never Comes je zvláštní kombinací klubového beatu, Eminemovského rapu a zpěvného refrénu typického pro značku Chester Bennington. Ke spolupráci na písni byl přizván Steve Aoki, s nímž si kapela na singlu rok a půl hrála, a je to zároveň on, kdo má na svědomí špetku housu přimíchaného do osvědčeného LP koktejlu electra, rocku a rapu.

O vizuálno videoklipu se postaral starý dobrý Joe Hahn, který natočil většinu klipů Linkin Park. Právě proto se těžko bránit asociaci s videoklipem Waiting for the End, který je natočen na stejné kybernetické téma. Bonusem je zde snad jen to, že A Light That Never Comes zavání snahou o preview k Matrixu IV.

zdroj: youtube.com

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku