VIDEO: Celeste Buckingham bojuje za práva žen
zdroj: iREPORT.cz

VIDEO: Celeste Buckingham bojuje za práva žen

13. 3. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Krátce před Mezinárodním dnem žen zveřejnila Celeste Buckingham videoklip k singlu I'm Not Sorry z druhé studiové desky Where I Belong.

Téma singlu a klipu i načasování jeho premiéry na první březnový týden není náhodné. "Tato skladba je věnována ženám a dívkám, jejich postavení ve světě, znepokojením nad tím, že mnoho z nich je stále diskriminovaných, nemají stejné právo na vzdělání, zdravotní péči, pracovní podmínky, finanční nezávislost, rozvoj svého talentu a potenciálu," vysvětluje osmnáctiletá zpěvačka.

"Videoklip nemá konkrétní příběh, písnička je však o tom, že ženy by se neměly omlouvat za to, čím jsou a v některých zemích zkrátka musí," popisuje Celeste ústřední ideu skladby - globální zrovnoprávnění žen. Jak dodává, námět klipu se zrodil v její hlavě a reálné kontury dotvořila s pomocí své maminky Zarin Buckingham.

Kromě natáčení nového klipu se úvod nového roku nese především ve znamení úlohy porotkyně pěvecké soutěže X Factor. Celeste má za sebou natáčení prvních epizod televizní show a v nejbližších dnech zasedne po krátké pauze zpět do svého porotcovského křesla. V rámci natáčení X Factoru už stihla předvést také exkluzivní koncert v doprovodu své nové kapely King Shaolin.

Celeste Buckingham se v těchto dnech raduje i z nominace na hudební ocenění The Freshest - Best New Artist, kterou obdržela od amerického Radia Disney v rámci svého každoročního udělování cen Radio Disney Music Awards. "Předem děkujeme všem, kteří se do hlasování zapojí a Celeste podpoří," dovává zpěvaččin manažer Lumír Mati. Hlasování je možné online.

zdroj: youtube.com

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku