Victoria popíjí jablečný ocet a koupe se v hořké soli
zdroj: tisková zpráva

Victoria popíjí jablečný ocet a koupe se v hořké soli

2. 10. 2009 – 1:32 | Magazín | red | Diskuze:

LONDÝN (Famous) – Victoria vždycky odmítala, že by trpěla poruchou příjmu potravy a byla nezdravě vyzáblá. A odmítá to i teď, kdy se v časopisech objevila série dalších snímků, na nichž je doslova kostnatá. Victoria tvrdí, že jí zdravě a že je hubená, protože musí běhat kolem tří dětí. Její blízcí teď ale prozradili, jak se zeštíhluje těsně před návštěvou módní přehlídky či před focením do časopisů. Drží jednodenní drastickou dietu.

Victoria den před událostí rozpustí v litru čisté vody tři polévkové lžíce jablečného octa a nápoj popíjí v průběhu celého dne. To prý velmi urychluje metabolismus, zvláště spalování tuků, a navíc jí to dodává energii. Vyjma toho si dopřává manželka fotbalisty Davida speciální koupel v tzv. hořké soli neboli síranu hořečnatém.

„Běžně tuto koupel podstupují modelky, aby jim splasklo břicho a ustoupila plynatost střev. Jako každá jiná žena i Victoriatrpí občas zadržováním vody v těle. Ta koupel je opravdu účinná, protože odplavuje z těla nadbytečnou vodu,“ práskla magazínu Now kamarádka Beckhamové.

Sama Victoriake své postavě uvedla: „Mám zdravý jídelníček, dodržuji zdravý životní styl a spálím spoustu energie starostmi kolem tří aktivních chlapců, také cestuji po celém světě, když řídím své podnikání v módě.“

Zatím bez komentáře, buďte první!