Victoria Beckham lituje, že vyjmutí svých silikonů nezpeněžila
zdroj: Profimedia

Victoria Beckham lituje, že vyjmutí svých silikonů nezpeněžila

24. 2. 2014 – 8:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Pozdě bycha honiti, aneb ze silikonů Victorie Beckham se mohla těšit charita. Třeba se časem nenápadně vytasí s jinou tělesnou vycpávkou a peníze se jen posypou.

Victoria Beckham, známá též jako Posh Spice, je velmi drobné postavy. Nicméně z jejích začátků si fanoušci mohou pamatovat, že vždy byla štíhlá, ale to jak vypadá posledních pár let je na hranici zdravého hubnutí. A právě to donutilo Victorii nechat si před patnácti lety zvětšit poprsí, protože na jejím útlém těle nezbyl žádný tuk a tím pádem ani ňadra. 

Victoria Beckham zdroj: tisková zpráva

Nedávno se ale začalo mluvit o tom, že silikon její hrudník už nevyplňuje. V rozhovoru pro časopis Allure uvedla, že si opravdu implantáty nechala vyjmout a to hlavně z důvodu, že její manželovi se to nezamlouvalo. Zřejmě i sama Beckham se neztotožňovala s okatě a nepřirozeně velkým poprsím vzhledem k její postavě.

Victoria Beckham zdroj: tisková zpráva

Jediné, co Victorii trápí je, že měla vyjmutí silikonu více medializovat a tím ho i lépe prodat. Na boty a šaty by ale peníze nešly, Posh by raději silikony vydražila a obnos věnovala na charitu nebo na výzkum rakoviny prsu. Škoda, mohla z toho být pořádná suma. Možná tahle věc ale napadne nějakou jinou silikonovou krásku a svět bude hned veselejší.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku