Victoria Beckham chodí do společnosti se synem. Roste z něj fešák!
zdroj: tisková zpráva

Victoria Beckham chodí do společnosti se synem. Roste z něj fešák!

7. 11. 2013 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětatřicetiletá módní návrhářka se ve společnosti stále častěji objevuje v doprovodu svého nejstaršího syna Brooklyna.

A není se co divit. Brooklyn je totiž pořádný fešák, který po svých slavných rodičích kromě jiného zdědil i cit pro styl a perfektní postavu. Přestože je mu teprve 14 let, Victorii už dávno přerostl minimálně o deset centimetrů.

„Je to ten nejkrásnější muž v místnosti“, prohlásila o svém synovi bývalá Spice Girl na nedávném předávání cen Glamour Women of the Year. Dlužno dodat, že Brooklynovi to v luxusním tmavém obleku opravdu slušelo a většina přítomných žen na něm mohla oči nechat.

Victoria Beckham a syn zdroj: Profimedia

Beckham junior, který se s přibývajícím věkem stále více podobá svému otci, je ovšem zadaný. Podle dostupných informací chodí s jistou dívkou ze šlechtické rodiny. "Je do ní opravdu zamilovaný. Znají se už několik let a hned poté co se Beckhamovi přestěhovali z LA zpět do Anglie spolu začali naplno randit," prozradil v létě zasvěcený zdroj.

Připomeňme, že Victoria a David Beckhamovi mají kromě Brooklyna ještě další tři děti – dva kluky (Romea a Cruze) a holčičku (Harper Seven).

Zatím bez komentáře, buďte první!