Victoria Beckham: Chápu, že Davida zbožňují ženy, muži, psi i kočky
zdroj: tisková zpráva

Victoria Beckham: Chápu, že Davida zbožňují ženy, muži, psi i kočky

26. 10. 2009 – 18:56 | Magazín | red | Diskuze:

LONDÝN (Famous) – Victoria Beckham prý nikdy nelitovala, že ji označovali za ikonu gayů. Nevadí jí prý ani maličko, že gayové zbožňují a opěvují jejího manžela Davida. Fotbalista je prý totiž tak dokonalý, že chápe, když ho obdivuje a zbožňuje úplně každý. „Miluju to! Jsem velmi potěšena, když někdo říká, že mě má rád, nebo že má rád Davida. Chci říct, David je úchvatný,“ libovala si Beckham.

„Chápu, proč ho každý obdivuje, muž, žena, pes, kočka. Však se na něho podívejte!“ rozplývala se Victoria při rozhovoru pro britský magazín Attitude.

Co jí ale už tolik nelichotí, je zájem bulváru o její soukromí. Sama však potupné články nečte, na to si platí lidi. „Já se o bulvár nezajímám. Mám tým lidí, kteří prohlížejí tyto věci a dávají mi vědět v případě, že bych se měla soudit. Ale obecně řečeno, já nic neposlouchám a taky se o žádnou kritiku nezajímám, protože jsem velmi naplněná svou tvůrčí prací a profesním životem,“ dodala bývalá Posh Spice.

Nejvíce jí pak z bulvárních témat vadí rozebírání její postavy a váhy. „Nemám ráda, když mě lidé kritizují kvůli váze, protože vím, že mě sleduje spousta mladých holek, takže toto téma považuji za neskutečně nezodpovědné,“ dodala Victoria.

Zatím bez komentáře, buďte první!