Vašek Noid Bárta a Eliška Bučková si vyměnili partnery!
zdroj: Profimedia

Vašek Noid Bárta a Eliška Bučková si vyměnili partnery!

23. 10. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zní to neuvěřitelně, ale  výměna partnerů může fungovat! Známý zpěvák a modelka by o tom mohli vyprávět.

Sice už to není žádná novinka, ale svojí lásku na veřejnosti potvrdili dvaatřicetiletý zpěvák a o osm let mladší modelka Gabriela Dvořáková až při nedávném křtu jeho nové desky. Gábina totiž účinkovala v jeho novém videoklipu s názvem Moře kupodivů a připadalo jim fér, po sedmi měsících přiznat barvu. "Můj předchozí vztah s Eliškou Bučkovou byl neustále propíraný médii a tenhle jsem si chtěl uchránit pro nás dva. Ještě by se psalo, že jsme spolu jen kvůli tomu, že se chceme ještě více proslavit, což je absolutní nesmysl. Ten půlrok bez zájmu veřejnosti nám bylo krásně a jeden druhého jsme poznali asi skoro dokonale. Teď už to nemá smysl tajit," svěřil se serveru super.cz.

Jakub Malina a Eliška Bučková zdroj: Profimedia

Mladý pár vypadá opravdu šťastně a nesmírně jim to sluší. Gábina se už v modelingu příliš nepohybuje a stala se z ní paní učitelka. Vypadá to, že se k sobě hodí mnohem víc než se svou bývalou přítelkyní a modelkou Eliškou Bučkovou, která je také šťastně zadaná a to s Gabrieli bývalou láskou Jakubem Malinou! To je náhoda! Ale v showbyznysu už jeden takový případ známe a to když si partnery vyměnili Karel Roden a jeho kdysi přítelkyně Ivana Chýlková.

A co se Gábině líbí na Vaškovi, který je stejně jako ona Štír? "Vašek by se pro mě rozdal. Chrání mě úplně před vším, je to ten chlap s velký Ch. Mám s ním pocit bezpečí. Myslím, že se jednou dokáže postarat o rodinu. Vážně přemýšlím o naší společné budoucnosti. Zjistila jsem, že potřebuji být na někoho pyšná, mít po boku partnera, který něco umí, něco dokázal a já k němu mohu vzhlížet. To všechno Vašek splňuje," vysvětlila serveru super.cz.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku