Vaidišová se Štěpánkem potvrdili rozvod. Ukončili tím tak milostný trojúhelník s Kvitovou?
zdroj: tisková zpráva

Vaidišová se Štěpánkem potvrdili rozvod. Ukončili tím tak milostný trojúhelník s Kvitovou?

21. 6. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tenisové manželství Vaidišové se Štěpánkem bylo po třech letech ukončeno. Štěpánek sice vyoutoval svou dnes již exmanželku, do milostné hry se však údajně pustil s Kvitovou. Jak tento zápas dopadne?

Čtyřiatřicetiletý Radek Štěpánek a o deset let mladší Nicole Vaidišová se na ukončení tříletého vztahu domluvili v klidu a přátelsky. Zda je důvodem rozpadu manželství další mladičká tenistka Petra Kvitová, není však jasné. Tuto teorii nicméně podporuje fakt, že i Petra dala sbohem svému „zajíčkovi“ Adamovi Pavláskovi a je nyní single. V tenisovém zákulisí se hovoří o údajném vztahu Radka a Petry, nicméně ti dva se na toto téma nechtějí vyjadřovat. Uvidíme tedy, jak tenisový mix dopadne.

Petra Kvitová a Radek Štěpánek zdroj: tisková zpráva

Daviscupový hrdina Štěpánek nezapře, že tenis miluje tělem i duší. Jeho osudové lásky byly vždy teniskami – od Martiny Hingisové, s níž byl dokonce zasnouben, před Nicole Vaidišovou a nyní zmiňovanou  Kvitovou. I Kvitová – wimblendonská vítězka z roku 2011 trpí touto nemocí a své partnery si hledá jen z branže. Loni měla česká esa, Kvitová se Štěpánkem, reprezentovat naši vlajku na olympijských hrách v Londýně ve smíšené hře. Kvitová však odstoupila kvůli neúnosné bolesti břišního svalu a dále Štěpánkovi valem. V partnerském životě to však vypadá, že tenista u Petry zabodoval.

Petra Kvitová zdroj: tisková zpráva

Přestože Nicole a Petra jsou obě blondýnkami, jejich osobnosti jsou jako den a noc. Každá má jiný styl hry, jinou povahu a chování. Fanoušci českého tenisu však doufají, že se Petra udrží na žebříčku tenisových hvězd. Jak Vaidišová, tak i v historii nadějná hráčka Daniela Bedáňová, astronomicky vyletěly do síně slávy a na přední místa světového tenisu, udržet se tam ale nedokázaly. Soukromý život, party a milostné vztahy vždy přiměly hráčky, aby vrcholovou tenisovou kariéru ukončily. Nezbývá nám než doufat, že Kvitová neztratí rozum, byť by jejím milým měl být tenisový hráč s velkém H Štěpánek.


Zatím bez komentáře, buďte první!