V Rihannině autobusu našli marihuanu!
zdroj: tisková zpráva

V Rihannině autobusu našli marihuanu!

22. 3. 2013 – 9:33 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Není žádným tajemstvím, že Rihanna má slabost pro alkohol i lehké drogy. A jak se zdá, podobně jsou na tom i někteří členové jejího týmu.

Turné Diamonds World Tour je v plném proudu. Po úspěšném koncertu v Torontě popová hvězda zamířila do Detroitu, kde ji čekalo další vystoupení. Překročení hranice mezi Kanadou a Spojenými státy se však neobešlo bez komplikací.

Policisté nejprve zaregistrovali charakteristický zápach, linoucí se z autobusu. Speciálně vycvičení psi je neomylně dovedli k jednomu z pasažérů, u kterého bylo následně nalezeno malé množství marihuany. Nejmenovaný muž dostal tučnou pokutu a zpěvaččině doprovodu byl umožněn vstup do USA.

Během kontroly se prý Rihanna v autobusu nenacházela. To bylo možná štěstí, neboť pětadvacetiletá barbadoská kráska se svým pozitivním vztahem k marihuaně nijak netají. Na sociálních sítích dokonce zveřejnila fotografie, na kterých potahuje z podezřele vypadajících cigaret.

Připomeňme, že kvůli propagaci marihuany byla v poslední době kritizována například i Lady Gaga. Ta se před rokem v Amsterdamu nechala slyšet, že si o legalizaci této lehké drogy promluví se samotným Barackem Obamou.

 

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku