V čem jezdí známé osobnosti? 5 automobilů, které vám vezmou dech!
zdroj: tisková zpráva

V čem jezdí známé osobnosti? 5 automobilů, které vám vezmou dech!

17. 5. 2019 – 11:00 | Magazín | Inzerce

Jsou slavní, talentovaní a finančně zabezpečení. Což je ideální stav pro to, pořídit si nějaký drahý „bourák.“ Zjistili jsme, v čem jezdí slavní lidé zahraničního i tuzemského showbyznysu.

Nahlédněme do garáží slavných a zaměřme se na jejich automobily, kterým nechybí luxus, okázalost a někdy i výstřednost.

David Beckham a jeho Rolls Royce
Jeden z nejtalentovanějších fotbalových hráčů na světě neváhal utratit 407 000 dolarů (což je v přepočtu 10,8 milionů Kč) za luxusní automobil Rolls Royce Phantom Drophead. Tento automobil je skutečnou exotickou lahůdkou – robustní konstrukce, originální design a flexibilita ve sklápění střechy jsou důvodem, proč je toto auto v běžném provozu na silnici zkrátka nepřehlédnutelné.

50 Cent a jeho superrychlý vůz
Tento americký raper přišel na chuť silnému motoru a rychlé jízdě. Jeho Lamborghini Murcielago dokáže zrychlit z 0 na 100 kilometrů za pouhých 3,3 sekundy. Pokud to 50 Cent za volantem skutečně rozfofruje, může s tímto automobilem jet až rychlostí 325 kilometrů v hodině. Přestože tento vůz byl vyroben pod taktovkou Audi, svou italskou povahu nezapře. Při jízdě je slyšet burácivý zvuk dvanáctiválcového motoru a řidič si může naplno užít pohodlného interiéru, který je elegantní a praktický zároveň.

50 Cent zaplatil za tento automobil 320 000 dolarů, což je v přepočtu 7,4 milionů Kč. Tento rapper také zveřejnil známé video, ve kterém na povrch tohoto automobilu vyskládává 2 miliony dolarů v hotovosti.

Věděli jste, že pojištění na takový automobil by jej vyšlo na více než sto tisíc korun? Vy však naštěstí za autopojištění přeplácet nemusíte díky následujícímu tipu.

Tip! Víte, jak se vyhnout drahým platbám za autopojištění? Na portálu Porovnej24.cz si můžete porovnat ceny povinného ručení a havarijního pojištění a ušetřit více než 60 % ceny. Povinné ručení lze na Porovnej24.cz získat už od 1800 Kč a havarijní pojištění od 2100 Kč.

Nicki Minaj a její růžový automobilový zázrak
Stejně jako 50 Cent, i zpěvačka Nicki Minaj sáhla po automobilu značky Lamborghini. Její vůz však není Murciealago, ale jedná se o model Lamborghini Aventador. Tento model je nástupcem Murcielaga a jeho tvůrci si pohráli s jeho vlastnostmi a výrazně je zlepšili. Aventador dokáže zrychlit z 0 na 100 kilometrů za pouhých 2,9 sekund a dosáhnout maximální rychlosti 350 kilometrů v hodině.

Barva tohoto automobilu je možná ještě zajímavější, než jeho technické parametry. Nicki Minaj si jej nechala přebarvit na zářivě růžovou barvu, aby automobil lépe ladil k jejímu stylu oblékání a celkovému uměleckému stylu.

Automobily českých celebrit
Ani české hvězdy nezůstaly při výběru svých plechových miláčků pozadu. V čem jezdí známí zpěváci?

  • Leoš Mareš a jeho Ferrari. Jedná se o jednoho z největších milovníků luxusních vozů v Česku. Svou kariéru sice začínal s Audi TT, ale po čase přesedlal na Lamborghini Aventador.
  • Lucie Bílá je věrná Mercedesu. Tato česká zpěvačka se přiznala, že nerada řídí, proto raději při přepravě důvěřuje svému řidiči. Od firmy Mercedes pravidelně dostává nové modely GL v hodnotě za více než 3 miliony Kč.
  • Karel Gott a jeho vášeň pro drahé vozy. Zlatý slavík za svůj život vystřídal několik automobilů, mezi kterými nechybělo Audi nebo Citroen. V současné době vlastní Mercedes Benz S 500 v hodnotě 5 milionů Kč.

 

Přečtěte si také: Nejlákavější appky pro řidiče, Je vaše auto připravené na léto? 4 věci, které nezapomenout