Už jste zaregistrovali novou hitovku od Fergie? Pařilo se na ni ve Velkým Gatsbym
zdroj: Profimedia

Už jste zaregistrovali novou hitovku od Fergie? Pařilo se na ni ve Velkým Gatsbym

19. 8. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Úspěšná zpěvačka a členka kapely Black Eyed Peas zazářila s novým songem, na který se divoce tančilo v trháku Velký Gatsby.

Osmatřicetiletá zpěvačka v současné době očekává narození svého prvního potomka se svým neméně známým manželem Joshem Duhamelem, který si zahrál například ve filmu Transformers. To jí ale nebrání v tom, aby se stále věnovala své hudební kariéře! Své fanoušky nyní potěšila novým videoklipem k písni A Little Party Never Killed Nobody (All We Got), která je součástí soundtracku k velkofilmu Velký Gatsby, jenž se v českých kinech promítal už v květnu tohoto roku.

Videoklip je nabitý obrovskou energií a hlavně skvělými dobovými kostými ze 30. let. Výrazné ženské nalíčení a parádní taneční kreace klip povýšily na vyšší level a sama Fergie v něm vypadá naprosto úžasně. Nehledě na její pokročilé těhotenství si vystřihla roli obletované dámičky opravdu bravurně.

Na singlu se podílel americký hip-hopový zpěvák Q-Tip a úspěšný producent GoonRock, který už produkoval hity takových hvězd jako jsou LMFAO nebo Jennifer Lopez. Je jasné, že vybrat si takového producenta je sázka na jistotu a v tomto případě se to jen potvrdilo! Hitovka nyní proudí krví nadšených pařmenů a ještě určitě dlouho bude.

Zatím bez komentáře, buďte první!