Ustojí to Kristen? Robert Pattinson ve žhavé kampani se sexy blondýnkou
zdroj: Profimedia

Ustojí to Kristen? Robert Pattinson ve žhavé kampani se sexy blondýnkou

4. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Módní dům Dior si jako svou tvář v kampani pro svůj pánský parfém nemohl vybrat lepší tvář!

Sedmadvacetiletý bývalý upír sice nevyhrál v konkurenci na hlavní mužskou roli v Padesáti odstínech šedi, ale určitě nemusí litovat. Je otázkou, zda by mu filmové zpracování bestselleru spíše neuškodilo a on se tak zhosťuje menších, ale ne méně působivých rolí. Reklama na nový parfém Dior Homme je toho jasným důkazem. Robert pořádně dospěl a jeho mužné paže společně s pohledem lačného upíra, který je na něm stále patrný, dává reklamě právě to, co by měla mít. 

Robert Pattinson zdroj: Profimedia

Mezi ním a francouzskou modelkou Camille Rowe, která s ním v kampani účinkuje, to jiskří na míle daleko, ale zda je to tak i ve skutečnosti, nebo jen v rámci scénáře, ví jen oni. Každopádně podle slov samotného Roberta, mu líbací scény s Camillou nebyly vůbec nepříjemné. "Když se všichni dívali na naše líbací scény, byl jsem v rozpacích. Když je uviděla Camille vykřikla: Oh La La! Myslel jsem si, že si dělá srandu, a ne že se takhle Francouzsky opravdu vyjadřují. Pak jsem si uvědomil, že bych měl rád francouzskou přítelkyni," svěřil se Robert deníku The Sun. Po nevydařeném vztahu s Američankou Kristen, možná skutečně zaloví v evropských vodách.

A proč na reklamu vlastně kývl? "Chtěl jsem udělat něco neobvyklého, než co jindy dělám. Připadal jsem si, že dělám stále stejné věci v jednom směru a tohle je zase něco trochu jiného," dodal herec. Sami se můžete o jeho skvělém výkonu v nové kampani pro Dior přesvědčit, jak mu to šlo!

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku