Usher: „Dal jsem Justinovi spoustu dobrých rad, ale teď už je to na něm.“
zdroj: Profimedia

Usher: „Dal jsem Justinovi spoustu dobrých rad, ale teď už je to na něm.“

6. 6. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dlouholetý mentor Justina Biebera poskytnul rozhovor magazínu Nylon Guys. Zajímá vás, co si myslí o chování svého svěřence?

„Podělil jsem se s ním o všechno co znám, ale teď už je dospělý a musí si svůj život řídit sám,“ řekl Usher, kterému samozřejmě nemohlo uniknout, že v poslední době Justin jde ze skandálu do skandálu.

„Snažil jsem se mu radit, ale pokaždé s tím, že je na něm jak se nakonec zachová. Sám musí vědět nejlíp, co chce. Určitě se za něj nestydím. Vše co dělá je podle mě součástí procesu dospívání i života jako takového. A jestli jsem v tom s ním? Jo!“ dodal kouč talentové soutěže The Voice.

Usher a Justin Bieber zdroj: Profimedia

Sám Usher byl od svých patnácti let mentorován slavným americkým rapperem Diddym, takže je horlivým zastáncem role „velkého bratra“. Přestože však Justinovi pomohl nastartovat jeho závratnou hudební kariéru, v jiných oblastech na něj bohužel vliv nemá.

Tuto smutnou skutečnost nejlépe ilustruje fakt, že jen letos byla kanadská popová hvězda zatčena za napadení a řízení pod vlivem alkoholu a obviněna z vandalismu i pokusu o loupež. A aby toho nebylo málo, před několika dny na Internet uniklo video, ve kterém zpívá One Less Lonely Girl s rasistickým textem…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku