Uřezané prsty, vycpaná zvířata a umělá pana: Nový kontroverzní klip Miley Cyrus!
zdroj: tisková zpráva

Uřezané prsty, vycpaná zvířata a umělá pana: Nový kontroverzní klip Miley Cyrus!

23. 6. 2013 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Mladá zpěvačka, především známá jako představitelka Hannah Montana, šokovala hudební svět, ale i své fanoušky. K singlu We Can´t Stop uveřejnila dlouho očekávaný videoklip, nicméně kontroverzní snímek spustil vlnu negativních ohlasů. Proč?

Dvacetiletá Miley Cyrus už dávno není princezničkou, ale pěknou rebelkou. Jako promo před uveřejněním novému singlu zpěvačka odhalila své tělo v mini plavečkách a videoklip erotikou vyvrcholil – vystrkuje v něm zadeček, šahá si do rozkroku, eroticky líbá obrovskou panenku Barbie a hází sexuchtivé pohledy! We Can´t Stop – „Nemůžeme přestat“ je výstižný název, jenž snímek potvrdil.

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

Možná se tím tak potvrzují fámy, že mladičká Miley zrušila zásnuby s Liamem Hemsworthem a trpí tak nedostatkem sexu. Tak či onak, videoklip je plný dvousmyslných narážek, bizarních scének, sexy mini oblečků a líbajících se děvčat. Zpěvačka tak opravdu nenechala nic náhodě a úspěšný single podpořila svým sexy tělem a žhavými vyzývajícími pohledy. Ale videoklip je potřeba brát s nadhledem a ironií, která je zde vlastně po celou dobu myšlena.

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

Američanka je opravdu poslední dobou jak utržená ze řetězu. Šušká se, že měla románek s lamačem dívčích srdcí, Justinem Bieberem a dokonce ona sama se nechala slyšet, že by si klidně něco začala i s barbadoskou kráskou Rihannou.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku