U Osbournových v domě hořelo. Ozzy přišel o obočí
zdroj: tisková zpráva

U Osbournových v domě hořelo. Ozzy přišel o obočí

22. 1. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ozzy Osbourne musel být ošetřen poté, co v jeho době v Beverly Hills vypuknul menší požár. Zpěvák utrpěl pouze drobné popáleniny. Oheň způsobila zapálená svíčka, kterou jeho žena Sharon nechala přes noc hořet v jejich obývacím pokoji.

"Všichni jsou v pořádku. V domě jsme tu noc byli pouze já s Ozzym a našimi psy. V pět ráno jsem slyšela zvuk, jako kdyby spadlo něco kovového na podlahu. Nejprve jsem měla dojem, že přišla naše uklízečka a upustila klíče, a tak jsem tomu nevěnovala pozornost. Po chvíli jsem však ucítila zvláštní pach," vysvětlila Sharon příhodu ve své televizní show. "Pak začal štěkat pes. Sešla jsem dolu do přízemí a celý obývák byl v plamenech. Ten zvuk, co jsem slyšela, způsobila explodující skleněná nádoba, v níž byla svíčka."

Podle Sharon se Ozzy snažil dostat oheď pod kontrolu tím, že otevřel okna. "Jsme pořádní idioti. Tři základní poučky: nenechávat přes noc hořet svíčku, v případě požáru neotevírat okna a nesnažit se oheň hasit proudem vody. My jsme to udělali všechno."

Zpěvák Black Sabbath, který při požáru přišel o obočí a část vlasů, si prý později postěžoval hasičům: "Takhle to dělá 32 let. Jen jí to řekněte: už žádné svíčky!"


Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku