U modelky Cary Delevigne byl nalezen podezřelý bílý prášek
zdroj: Profimedia

U modelky Cary Delevigne byl nalezen podezřelý bílý prášek

6. 5. 2013 – 7:57 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jedna z nejúspěšnějších modelek současnosti je velká pařmenka a zřejmě jí k tomu nestačí jen povzbuzení alkoholem - na řadu přišly tvrdé drogy.

Dvacetiletá Britka a jedna z nejžádanějších modelek současnosti si zadělává na velký problém. Při procházce městem ji z tašky vypadl balíček s podezřelým bílým práškem, který připomínal některou ze známých drog. Cara hledala v kabelce klíče a díky její nepozornosti byl malý balíček spatřen náhodnými svědky. Její přátelé se o ni vážně bojí, protože Cara je pověstná svou zálibou navštěvovat nejrůznější párty, z nichž často odchází v podroušeném stavu. Takový styl by se mohl časem podepsat jak na její kariéře supermodelky, ale hlavně na jejím zdraví.

Když Cara zjistila, že ji balíček s práškem vypadl z tašky, instinktivně ho zakryla nohou a uklidila zpět. Zda se jedná o drogy, či něco jiného není zatím jasné, ale nelze to vyloučit. Cara se stala nejúspěšnější britskou modelkou od dob Kate Moss a stejně jako ona má zálibu v paření ve velkém stylu a jak je vidět, tak i v užívání drog.

V současné době se pokouší prosadit i jako zpěvačka, s čímž jí pomáhá úspěšná hudebnice Rita Ora, se kterou je velmi často v blízkém kontaktu.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku