Trapas: Tereze Kerndlové neměl kdo předat cenu!
zdroj: tisková zpráva

Trapas: Tereze Kerndlové neměl kdo předat cenu!

11. 3. 2013 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tereza Kerndlová sice vyhrála hlavní ženskou kategorii hudebních cen Óčko 2012, přesto se sošky pro vítěze málem nedočkala. Co se vlastně stalo?

Dcera známého jazzového a swingového zpěváka Ládi Kerndla se právě chystala vyrazit na koncert, když ji před domem „přepadl“ štáb Óčka. Z rukou svého fanouška Jakuba následně přebrala elegantní kytici a především cenu pro Zpěvačku roku.

V té chvíli jistě netušila, jak složité bylo najít někoho, kdo se nebude stydět sošku předat. Její „největší a nejvěrnější fanoušek“, který o setkání se svým idolem nejprve jevil velký zájem, totiž nakonec vůbec nedorazil! Moderátorovi Michalu Kleinovi tak nezbylo nic jiného, než pokusit se sehnat jiného příznivce Terezy Kerndlové.

Ani to se však nejprve nedařilo. Teprve až Jakub souhlasil s tím, že se za Terezou vydá. Šestadvacetiletou zpěvačku příjemně překvapil.  „Tato cena pro mě strašně moc znamená. Je to už třetí ocenění od televize Óčko, ale poprvé v kategorii Zpěvačka roku. Snažím se dělat vlastní tvorbu s českými texty a moji fanoušci to náležitě ocenili. Velké díky za jejich podporu. Vážím si toho“, řekla Tereza, která tentokrát získala celkem 11 115 hlasů.

Připomeňme, že dalšími nominovanými byli Aneta Langerová, Tina a Debbi (poslední jmenovaná byla navíc nominována i v kategorii Videoklip roku).

Zatím bez komentáře, buďte první!