Trapas: Příznivci Justina Biebera čekali na svůj idol skoro dvě hodiny!
zdroj: Profimedia

Trapas: Příznivci Justina Biebera čekali na svůj idol skoro dvě hodiny!

6. 3. 2013 – 16:48 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Justinu Bieberovi se počátkem tohoto týdne podařilo naštvat velkou část britských fanoušků. Zapomněl snad na svůj vlastní koncert?

Justin se v londýnské O2 Aréně objevil přibližně v době, kdy se podle původního harmonogramu měl již loučit s diváky. Tím rozesmutnil především stovky školáků, kteří vzhledem k pokročilé noční hodině na koncertě nemohli již déle zůstat. O nic lépe na tom nebyli ani lidé dorazivší ze vzdálenějších míst – hrozilo jim totiž, že nestihnou poslední vlaky. Ať už malí či velcí, mnozí fanoušci tak vážili cestu úplně zbytečně a americkou popovou hvězdu ani neviděli, ani neslyšeli.

Justin Bieber zdroj: tisková zpráva

Justin se hájí tím, že přijel „jen“ o 40 minut později. Nevysvětlil ovšem, proč ke zpoždění (ať už jakémukoliv) vůbec došlo. Prostřednictvím Twitteru se nicméně všem svým příznivcům alespoň omluvil.

„Měl jsem být na pódiu ve 21:35, ne v 20:30, ale kvůli jistým technickým problémům jsem dorazil až ve 22:10… Vím, že pro to není žádná omluva a mrzí mě to. Nicméně byla to i tak skvělá show a jsem na ní hrdý.“, uvedl. Na žádném z jeho zbývajících londýnských koncertů se podobná situace prý už nebude opakovat.

Někteří členové publika ovšem tvrdí, že skutečnost byla o poznání horší, než jak ji Justin nyní líčí. Podle nich devatenáctiletý zpěvák přišel na pódium ve 22:23 hodin, přičemž zkrácený koncert skončil někdy kolem půlnoci. V té době už byla většina rodičů čekajících na své děti před vchodem do O2 Arény promrzlá až na kost.

„Volal jsem včera do O2, abych zjistil, jak dlouho bude koncert trvat. Řekli mi, že v osm hodin večer vystoupí Carly Rae Jepsen, půl hodiny po něm Justin Bieber a ve čtvrt na jedenáct můžeme jet domů. V té době tu však Bieber ještě ani nebyl“, svěřil deníku MailOnline své bezprostřední dojmy otec osmileté Isabell, která se kvůli nečekané komplikaci nakonec dostala do postele až po jedné hodině ranní.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku