Topmodelka Gisele Bündchen nazpívala píseň pro H&M! Jak se vám líbí?
zdroj: Profimedia

Topmodelka Gisele Bündchen nazpívala píseň pro H&M! Jak se vám líbí?

4. 9. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Brazilská topmodelka je jednou z nejlépe placených modelek současnosti a vedle krásné tváře a dokonalé postavy ukázala svůj další triumf v podobě zpěvu.

Giselin hlas můžeme slyšet v podzimní kampani pro módní řetězec H&M a ve videu z natáčení je jasně vidět, že si to velmi užívala. Je jasné, že v oblasti modelingu si je Gisele jistá v kramflecích, ale na hudební scéně je úplným nováčkem. V nové kampani modelka přezpívává song All Day and All of the Night od kapely The Kinks z roku 1965 a celá píseň bude kompletně ke stažení 12. září na iTunes a výtěžek z jejího prodeje poputuje na konto organizace Unicef.

Gisele Bundchen zdroj: Profimedia

I když pracuje pro nejlepší módní světové návrháře, spolupráci s řetězcem H&M si pochvaluje. "Jsem nadšená, že mohu být tváří podzimní kolekce H&M. Miluju jejich styl inspirovaný ulicí a zároveň že díky tomu můžeme přispět na pomoc organizace Unicef. Doufám, že si každý stáhne mojí píseň!"

Organizace Unicef se celosvětově zabývá ochranou a zlepšováním životních podmínek dětí a podporou jejich všestranného rozvoje a má zastoupení ve 158 zemích světa. Sama modelka je dvojnásobnou maminkou a je jasné, že pomoc dětem je u ní na prvním místě.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku