Top nenáviděné celebrity Hollywoodu: Vyhrála Gwyneth Paltrow
zdroj: tisková zpráva

Top nenáviděné celebrity Hollywoodu: Vyhrála Gwyneth Paltrow

17. 4. 2013 – 9:10 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřicetiletá hollywoodská herečka překvapivě trumfla dokonce i Kristen Stewart. Nepříliš oblíbená hvězda Twilight ságy nakonec skončila těsně za ní.

Gwyneth se domnívá, že důvodem tohoto „úspěchu“ je její pověst člověka, který občas až přehnaně propaguje zdravý životní styl. V této souvislosti můžeme připomenout například rozporuplné reakce, které vyvolala Gwynethina kuchařka All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good And Feel Great.

Kristen Stewart zdroj: tisková zpráva

Popularita Kristen Stewart pro změnu prudce klesla poté, co vyšel najevo její milenecký poměr s režisérem Rupertem Sandersem. Připomeňme, že Rupertova manželka následně požádala o rozvod a z Kristenina románku pochopitelně nebyl nijak nadšený ani její přítel Robert Pattinson.

Jennifer Lopez zdroj: tisková zpráva

Třetí místo v žebříčku nejnenáviděnějších celebrit patří Jennifer Lopez. Na čtvrtém místě se umístil známý sukničkář John Mayer, který se nedávno rozešel s Katy Perry.

John Mayer zdroj: tisková zpráva

V Top 20 se nečekaně objevil i Justin Bieber a Kim Kardashian. Skutečně šokující je ovšem skutečnost, že zatímco humanitární aktivistka Angelina Jolie skončila na patnáctém místě, známý násilník Chris Brown byl až dvacátý.

Zatím bez komentáře, buďte první!