Tomáš Rosický se konečně stal otcem! Misska Kocurová mu porodila syna
zdroj: Profimedia

Tomáš Rosický se konečně stal otcem! Misska Kocurová mu porodila syna

28. 6. 2013 – 16:39 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kapitán české fotbalové reprezentace se konečně dočkal vytoužené role otce. Jeho přítelkyně, novácká rosnička, Radka Kocurová přivedla na svět malého Tomáše juniora.

Dvaatřicetiletý Tomáš Rosický, záložník londýnského Arsenalu a Radka Kocurová, druhá vicemiss roku 2002 České republiky, zplodili společně budoucího reprezentanta českého fotbalu Tomáše Rosického juniora. Jedenáctiletý vztah tak stvrdili početím miminka, nicméně se spekuluje, že svatba bude v brzké budoucnosti následovat. Radka už od Tomáše sice zásnubní prsten dostala, ale smutná událost jejich plánovanou svatbu přerušila. Tento pár totiž již v roce 2011 potomka očekával, ale Radka v pátém měsíci plod potratila.Nyní se však zamilovaná dvojice těší z následovníka rodu Rosických a rosnička tak může zásnubní prsten oprášit.

Tomáš Rosický se v roce 2001 stal fotbalistou roku a v roce 2002 vyhrál se svým týmem Dortmund pohár Bundesligy. Přestože si Tomáš pořídil luxusní vůz Mercedes, v Londýně rád se svojí přítelkyní nakupuje, nezastihly ho manýry tzv. fotbalistických dámiček. Český reprezentant není spojován s žádnými bulvárními skandály a dlouhodobý vztah s Radkou jeho věrnost jen dokazuje.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku